Milinković: Moramo da damo pozitivnu reakciju, da pružimo adekvatan otpor

  • Kategorija Vesti
  • Pročitano: 201

Kruševački Napredak u okviru 33. kola Linglong Tire Super lige Srbije gostuje u Beogradu gde će odmeriti snage sa ekipom Voždovca.

Šef stručnog štaba ’’čarapana’’ Zoran Milinković očekuje reakciju svojih igrača nakon neugodnog poraza u prethodnom kolu:

’’Voždovac je u jako dobroj formi, dobro su vođeni, stabilni i sama činjenica da su u situaciji da se bore za izlazak u Evropu dovoljno govori o njihovom kvalitetu. I pre nego što nešto više kažem o predstojećoj, moram da se osvrnem na utakmicu sa Radničkim. Meni lično, kao i svima u klubu, taj poraz je teško pao i nadam se da je našim igračima jedna prava opomena. Bez obzira na sve kadrovske probleme moramo dostojno da reprezentujemo klub, to je naša obaveza, a izdanje protiv Radničkog je bilo ispod svakog nivoa. Zbog kartona ne možemo da računamo na Marjanovića, Kojčića i Projića. Zbog povreda na Kočića, Mršića i Stevanovića, od ranije i Tomića. Jedina dobra vest je da se vraća Đuričković, kao i štoperi Kerkez i mladi Đeković. U svakom slučaju, moramo da damo pozitivnu reakciju, da pružimo adekvatan otpor Voždovcu i na svakoj narednoj utakmici igramo za bodove.’’

Meč 33. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Voždovca i Napretka igra se u sredu 27. aprila 2022. godine, sa početkom u 16:05 časova.

FOTO: FK Napredak

Organizacije
Naslovni sponzor
Medijski sponzor
Sponzor zvanične lopte