Subotički Spartak Ždrepčeva krv u okviru 27. kola Linglong Tire Super lige Srbije gostuje u Beogradu gde će odmeriti snage sa ekipom Voždovca.

Šef stručnog štaba ’’golubova’’ Nebojša Vučković ističe da je duel sa Partizanom ostavio posledice na njegovu ekipu i da očekuje težak i neizvestan meč protiv motivisanog domaćina:

’’Očekuje nas težak i neizvestan duel protiv jednog kvalitetnog protivnika koji je u  poslednjoj pobedi pokazao svoj kvalitet. Postigli su četiri gola na gostovanju ekipi Mladosti, a protiv nas igraju vrlo bitnu utakmicu za ulazak u plej-of. Nama to zasigurno otežava našu situaciju i pripremu za ovu utakmicu. Nije nam bilo lako u toku ovu radne nedelje, dosta smo se istrošili fizički i mentalno nakon utakmice sa Partizanom. Potrebno je vreme da se namestimo, ali se nadam da ćemo sutra ponoviti dobru igru. Nažalost, ne možemo računati na Roševića koji se povredio protiv Partizana i duže vreme će biti van ekipe. Status Nemanje Nikolića nije promenjen, trenira van ekipe i gotovo sigurno neće biti spreman za meč protiv Voždovca.’’

Meč 27. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Voždovca i Spartaka igra se u nedelju 13. marta 2022. godine sa početkom u 19:00 časova.

FOTO: FK Spartak ŽK