Novosadski Proleter u okviru 27. kola Linglong Tire Super lige Srbije na stadionu ’’Karađorđe’’ dočekuje goste iz Surdulice, ekipu Radnika.

Šef stručnog štaba domaćeg tima Dušan Bajić zadovoljan je napretkom u igri njegovih igrača, ali upozorava da sme biti potcenjivanja rivala i da se moraju respektovati rezultati Surduličana:

’’U prethodnom kolu smo mnogo bolje izgledali nego protiv Spartaka. Bili smo takmičarski nastrojeni, konkretniji u smislu direktnosti u igri, naročito u drugom poluvremenu. Sveli smo Napredak na minimalan broj opasnih situacija iz kojih bi nas mogli ugroziti. Raduje me da su igrači shvatili da znaju i moraju odigrati na dobrom nivou. Ne smemo potceniti Radnik i moramo respektovati njihove dosadašnje rezultate. Igra im se zasniva na taktičkoj disciplini, sa čestim prekombinovanim sistemom igre. Imaju dobre individualce kao što su Babić, Mitošević, Milovanović, Dimitrijević, Ranđelović.’’

Meč 27. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Proletera i Radnika igra se u subotu 12. marta 2022. godine sa početkom u 14:30 časova.

FOTO: FK Proleter