Lazetić: Pred nama je veoma bitan meč protiv odlične ekipe

  • Kategorija Vesti
  • Pročitano: 287

Ekipa TSC-a iz Bačke Topole u okviru 25. kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Surdulice, ekipu Radnika.

Šef stručnog štaba domaćeg tima Žarko Lazetić istakao je da je protivnik u dobroj formi i da ima kvalitet, kao i da veruje da će igrači koji zbog kadrovskih problema dobiju šansu pokazati svoj kvalitet i pomoći u osvajanju bodova:

’’Posle prethodne dve dobre utakmice, jedne pobede i jednog remija, pred nama je veoma bitan meč protiv odlične ekipe Radnika. O njihovom kvalitetu svedoči  činjenica da ni Crvena zvezda u dva navrata nije uspela da ih savlada. Pobedili su i Vojvodinu u Novom Sadu, što svakako nije lako. Čvrsti su i dobro organizovani. Moj uvaženi kolega Dušan Đorđević ih sjajno vodi. Znamo da nas čeka  zahtevna i ozbiljna utakmica, za koju verujem da će biti zanimljiva i da ćemo uspeti da pobedimo. Nažalost, naš tim je oslabljen, jer  su Antonić i Tomanović suspendovani zbog žutih kartona, a Pinto i Dukure  su roviti zbog povreda i teško da će biti spremni za sutrašnju utakmicu. Naravno,  to ne mora da bude problem, već prilika da neki drugi igrači iskoriste šansu, da pokažu koliko su dobri, da pokušaju da se nametnu i dokažu da zaslužuju veću  minutažu. Na nama je da kao tim prevaziđemo prepreke i da igrači koji dobiju priliku pomognu timu da dođe do nova tri boda.’’ 

Meč 25. kola Linglong Tire Super lige Srbije između TSC-a i Radnika igra se u sredu 02. marta 2022. godine, sa početkom u 16:00 časova.

FOTO: FK TSC

Organizacije
Naslovni sponzor
Medijski sponzor
Sponzor zvanične lopte