Surdulički Radnik u okviru 37. kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Bačke Topole, ekipu TSC-a.

Šef stručnog štaba domaćeg tima Slavoljub Đorđević ističe da njegov tim ima obezbeđen opstanak u elitnom rangu, ali i da ima obavezu da sezonu završi sa što boljim plasmanom na tabeli:

’’Ostalo je još dva kola u ovoj jako napornoj sezoni. Sigurno je da nas očekuje jedna zanimljiva utakmica na domaćem terenu sa ekipom koja je po meni, po organizaciji, po igračkom kadru, treneru koji ih vodi i po mnogo čemu jako ozbiljna.  I mi i oni smo u takvoj situaciji da nismo u problemu oko ispadanja iz lige, ali imamo imperativ da završimo na što boljem mestu. Obzirom da je nama poslednje domaćinstvo u ovoj sezoni, imaćemo motiv više da odigramo što bolje i što kvalitetnije i da sa povoljnim rezultatom završimo najbolju sezonu u istoriji Radnika.’’

Meč 37. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Radnika i TSC-a igra se u petak 14. maja 2021. godine, sa početkom u 16:00 časova.

FOTO: FK Radnik