Beogradski Voždovac u okviru 8.kola Linglong Tire Super lige Srbije gostuje na stadionu ’’Rajko Mitić’’ gde će odmeriti snage sa ekipom Crvene zvezde.

Šef stručnog štaba ’’zmajeva’’ Jovan Damjanović ističe da očekuje težak meč, ali da njegovim mladim i talentovanim igračima neće nedostajati motiva da pokažu šta mogu:

’’Očekuje nas jedan ozbiljan i renomirani protivnik, koji igra dosta dobar fudbal. Žele da kontrolišu stvari na terenu, posebno sa loptom, što je i naš cilj, i neće nam biti nimalo lako. Imaju ozbiljan igrački kadar, stručni štab radi dobar posao, ali mi imamo grupu talentovanih igrača koji će imati motiv da pokažu šta mogu, tako da idemo da se nadigravamo. Iskoristili smo nekoliko prethodnih utakmica da se uigramo kao ekipa. Velike promene su se desile u ekipi, tako da nam je bilo potrebno strpljenja i vremena da se stvori kohezija. Mislim da je ovo jedan prirodan put gde se čak i u utakmicama bez rezultata mogla videti dobra igra, jer je sve ovo jedan proces koji traje i zbog toga nisam nezadovoljan.’’

Meč 8.kola Linglong Tire Super lige Srbije između Crvene zvezde i Voždovca igra se u nedelju 20.septembra 2020.godine, sa početkom u 21:00 čas. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport.

FOTO: FK Voždovac