Ekipa Spartaka u okviru 18.kola Linglong Tire Super lige Srbije gostuje u Senti gde će odmeriti snage sa ekipom TSC-a.

Gosti u ovaj meč ulaze sa namerom da se revanširaju ekipi iz Bače Topole za ovosezonski poraz. Šef stručnog štaba ’’golubova’’ Vladimir Gaćinović ipak sa puno respekta govori o protivniku koji je bolj započeo takmičenje:

’’Ekipu TSC-a respektujemo, dobro stoje na tabeli i igraju odličan fudbal, agresivan i napadački. U nekim segmentima igre smo dosta slični, nije  nam bitan posed lopte već se baziramo na drugim segmentima fudbalske igre. Ako se prisetimo našeg duela iz prvog dela sezone, odigrali smo tada sjajno prvo poluvreme, a u drugom sa igračem više ispod svakog nivoa. Taj poraz nam je teško pao i mislim da smo izvukli pouke. Nadam se da ćemo sutra biti produktivniji, koncentrisaniji i da ćemo biti u dobrom ritmu da pariramo jednoj odličnoj ekipi. Njihova prednost je što su organizovan klub, koji svake godine dopunjava svoj pogon, a većina igrača igra zajedno par godina.’’

Meč 18.kola Linglong Tire Super lige Srbije između TSC-a i Spartaka igra se danas, u petak 29.novembra 2019.godine, sa početkom u 18:00 časova. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na drugom programu TV Arena sport.

FOTO: fkspartak.com