Subotički Spartak u okviru 21.kola Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Beograda, ekipu Voždovca. Osvajanje sva tri boda je od velike važnosti za ’’golubove’’ uoči odlaska na zimsku pauzu, pa treba očekivati veliku borbu.

Ekipa Spartaka tokom jesenje polusezone nije opravdala očekivanja, ali je šef stručnog štaba ’’golubova’’ Predrag Rogan zadovoljan radom i trudom njegovih igrača. O tome je govorio i tokom redovne konferencije za medije održane uoči ovog susreta istakavši da je pobeda od ključnog značaja za ambijent u kome će ekipa raditi tokom zimske pauze:

’’Prvo želim da kažem da osećam veliko zadovoljstvo što treniram ove momke i nadam se da će me sutra učiniti još ponosnijim. Svesni smo da je sutra ’’utakmica istine’’, jer znamo šta nam ona donosi. Nas sutra interesuju samo tri boda, jer upravo od ove utakmice zavisi kakav će ambijent biti u Spartaku tokom zimske pauze. Dolazi nam ekipa Voždovca, jedan od najorganizovanijih kolektiva kod nas u zemlji, predvođen od mog kolege Aničića koji gaji specifičan način igre, prepoznatljivu pas igru. Međutim, to nas u ovom trenutku puno i ne zanima, mi imamo našu želju i naš motiv, a to su tri boda u sutrašnjoj utakmici. Uz maksimalan respekt prema protivniku, očekujem da će momci sebe nagraditi za celokupan trud u periodu koji smo proveli ovde zajedno. Treba da pokažemo da ovaj tim i ovaj klub zaslužuju daleko bolji plasman od trenutnog. Bez obzira na kadrovske probleme, na nama trenerima je da nađemo najbolje rešenje među raspoloživim igračima. Mi smo spremni, ko god od igrača sutra bude izašao verujem da će maksimalno opravdati ukazano poverenje.’’

Meč 21.kola Super lige Srbije između Spartaka i Voždovca igra se sutra, u subotu 15.decembra 2018.godine, sa početkom u 13:00 časova.