Vranjski Dinamo u okviru 19.kola Super lige Srbije gostuje u Lučanima gde će odmeriti snage sa ekipom Mladosti. Pokušaće gosti da kao ’’fenjeraši’’ načine iznenađenje protiv kvalitetnog rivala, za šta će im biti potrebna bolja i efikasnija igra nego u prethodnim mečevima.

Gosti u ovaj meč ulaze kao i u sve druge ove sezone, sa namerom da načine iznenađenje i sa respektom prema rivalu. O tome je na konferenciji za medije govorio i trener vranjskog superligaša Radmilo Jovanović koji je istakao da još uvek nije siguran u kom će se sastavu njegova ekipa suprotstaviti Lučancima:

’’Odigrali smo solidno prethodnu utakmicu protiv Radničkog iz Niša, pogotvo u prvom poluvremenu, ali kao i više puta u prethodnim mečevima nismo imali realizaciju i to je naša velika boljka. Naš sledeći protivnik Mladost je stabilan superligaš, ima odličan i proveren igrački kadar i to pokazuju rezultatima na tabeli Super lige, tako da nam neće biti nimalo lako. Mi ćemo danas imati trening i videti ko je od igrača sposoban da odigra meč. Kada je reč o golmanima, braniće jedan od dvojice koji su danas sa mnom na konferenciji za medije, ili Lakić koji se oporavio od povrede i ušao u trenažni proces, ili Ristić, šesnaestogodišnjak, koji je branio i protiv Radničkog iz Niša u našem prethodnom meču.’’

Meč 19.kola Super lige Srbije između Mladosti i Dinama igra se sutra, u sredu 05.decembra 2018.godine, sa početkom u 16:00 časova.