Od petka do nedelje na programu su svi mečevi 17.kola Super lige Srbije u takmičarskoj sezoni 2018/19. Bićete u prilici da pratite direktan televizijski prenos tri izuzetno zanimljiva susreta, i to: Čukarički - Rad, Radnički Niš – Crvena zvezda i Partizan – Dinamo.

ČUKARIČKI – RAD (petak 23.novembar, 18:00 časova, TV Arena sport 1)

Prvi meč 17.kola Super lige Srbije igra se na Banovom brdu gde ekipa Čukaričkog dočekuje gradskog rivala, ekipu Rada. Bolji rezultati ’’brđana’’ i domaći teren daju im ulogu favorita, ali treba očekivati snažan otpor ’’građevinara’’. Domaćini su ove sezone ostvarili devet pobeda, uz pet remija i dva poraza, pa sa 32 boda na svom kontu trenutno zauzimaju 4.mesto na tabeli. Gosti su ove sezone ostvarili četiri pobede, uz tri remija i devet poraza, pa sa 15 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 11.mesto na tabeli. Prethodni susret ovih rivala odigran na Banjici završen je pobedom ekipe Čukaričkog, a rezultat je bio 0:3. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport sa početkom u 18:00 časova.

RADNIČKI NIŠ – CRVENA ZVEZDA (subota 24.novembar, 19:00 časova, TV Arena sport 1)

Derbi meč 17.kola Super lige Srbije igra se u Nišu gde domaći Radnički dočekuje goste iz Beograda, ekipu Crvene zvezde. Biće to duel dva najbolje plasirana tima u dosadašnjem toku prvenstva, pa treba očekivati zanimljivu i borbenu utakmicu. Domaćini su ove sezone ostvarili jedanaest pobeda, uz četiri remija i samo jedan poraz, pa sa 37 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 2.mesto na tabeli. Gosti su ove sezone ostvarili čak petnaest pobeda, uz jedan remi i bez prtrpljenog poraza, pa sa 46 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 1.mesto na tabeli. Prethodni susret ovih rivala odigran u Beogradu završen je pobedom ekipe Crvene zvezde, a rezultat je bio 2:0. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport sa početkom u 19:00 časova.

PARTIZAN – DINAMO (nedelja 25.novembar, 17:00 časova, TV Arena sport 1)

Poslednji meč 17.kola Super lige Srbije igra se u Humskoj gde domaći Partizan dočekuje goste iz Vranja, ekipu Dinama. Crno-beli su apsolutni favoriti u duelu sa ’’fenjerašima’’, ali nema sumnje da će gosti dati sve od sebe da načine prvorazredno iznenađenje. Domaćini su ove sezone ostvarili devet pobeda, uz šest remija i jedan poraz, pa sa 33 boda na svom kontu trenutno zauzimaju 3.mesto na tabeli. Gosti ove sezone nisu ostvarili dve pobede i jedan remi, uz čak trinaest poraza, pa sa 7 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju poslednje 16.mesto na tabeli. Prethodni susret ovih rivala odigran u Surdulici završen je pobedom ekipe Partizana, a rezultat je bio 0:1. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport sa početkom u 17:00 časova.