Ekipa Zemuna u poslednjem meču 11.kola Super lige Srbije dočekuje lidera šampionata i gradskog rivala, ekipu Crvene zvezde. Domaćini u ovaj meč vide kao priliku za dokazivanje, pa motivacije neće nedostajati.

Zemunci su u prethodnom kolu pretrpeli ubedljiv poraz u Novom Sadu u duelu sa Proleterom, čime je prekinut niz pozitivnih rezultata, pa je sada cilj nastaviti osvajanje bodova. Da će to biti teško u duelu sa crveno-belima svestan je i šef stručnog štaba Miloš Kruščić koji je istakao da svi jedva čekaju početak tog susreta:

’’U prošlom kolu nažalost prekinut je naš niz dobrih igara i pozitivnih rezultata. Kao što uvek kažem igračima, fudbal je takav da se događaji brzo smenjuju i dolaze nove utakmice. Nismo imali puno vremena za neko tugovanje, analizirali smo utakmicu u Novom Sadu i videli gde smo grešili. Sada smo potpuno spremni i okrenuti susretu protiv Crvene zvezde. Dueli sa naša dva najveća kluba uvek nose posebnu motivaciju i želju za dokazivanjem. To je normalno i to tako treba da bude, sigurno da nas očekuje jedna lepa utakmica pre svega za igrače. To je za sve nas prilika da odmerimo snage sa jednim timom koji igra Ligu šampiona. Za takve utakmice velika motivacija i nije potrebna, svi će biti željni i motivisani da se pokažu protiv takve ekipe. Sve u svemu, jedva čekamo početak tog susreta.’’

On je istakao da ne veruje da će ubedljiv poraz crveno-belih u Parizu negativno uticati na njihovu igru i stabilnost:

’’Ja ne verujem da taj rezultat može loše uticati na njih. Oni imaju veliki fond igrača, u pitanju je ozbiljan klub i odličan tim. Mislim da jedna utakmica ne može da ih poremeti, pogotovo što su igrali protiv jedne od najkvalitetnijih ekipa u Evropi. Kolega Milojević dosta rotira u nacionalnom prvenstvu, čak sam i mišljenja da taj rezultat može da bude neka otežavajuća okolnost. Zvezda će sigurno probati da se što pre ’’rehabilituje’’ za taj poraz i vrati na pobednički kolosek. Sigurno će doći spremni i motivisani, a na nama je da im odgovorimo na najbolji mogući način.’’

Meč 11.kola Super lige Srbije između Zemuna i Crvene zvezde igra se sutra, u nedelju 07.oktobra 2018.godine, sa početkom u 13:00 časova. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport.

FOTO: fkzemun.rs