Od petka do nedelje su na programu svi mečevi 9.kola Super lige Srbije u takmičarskoj sezoni 2018/19. Bićete u prilici da pratite direktan televizijski prenos tri izuzetno zanimljiva susreta, i to: Čukarički – Spartak ŽK, Napredak – Dinamo i 158. večiti derbi Partizan – Crvena zvezda.

ČUKARIČKI – SPARTAK ŽK (petak 21.septembar, 18:00 časova, TV Arena sport 1)

Prvi meč 9.kola Super lige Srbije igra se u petak na Banovom brdu gde domaći Čukarički dočekuje goste iz Subotice, ekipu Spartak Ždrepčeva krv. Beogradski tim je bolje započeo sezonu od Subotičana i u ovom susretu ima ulogu favorita, ali nema sumnje da ih čeka težak posao. Domaćini su sezonu započeli sa četiri pobede, uz tri remija i jedan poraz, pa sa 15 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 4.mesto na tabeli. Gosti su na startu aktuelne sezone ostvarili samo dva trijumfa, uz jedan remi i čak pet poraza, pa sa 7 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 14.mesto na tabeli. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport sa početkom u 18:00 časova.

NAPREDAK – DINAMO (subota 22.septembar, 16:00 časova, TV Arena sport 1)

U subotu se u okviru 9.kola Super lige Srbije u Kruševcu sastaju domaći Napredak i gosti iz Vranja, ekipa Dinama. Kruševljani su u susretu sa ’’fenjerašima’’ apsolutni favoriti, ali su ove sezone imali puno problema da stignu do sva tri boda. Domaćini su na startu sezone ostvarili dva trijumfa, uz četiri remija i jedan poraz (meč 5.kola sa Crvenom zvezdom odložen), pa sa 10 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 6.mesto na tabeli. Gosti su na startu debitantske sezone zabeležili samo jedan trijumf, uz čak sedam poraza, pa sa 3 boda na svom kontu trenutno zauzimaju poslednje 16.mesto na tabeli. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport sa početkom u 16:00 časova.

PARTIZAN – CRVENA ZVEZDA (nedelja 23.septembar, 19:00 časova, TV Arena sport 1)

Derbi meč 9.kola Super lige Srbije biće ujedno i 158.večiti derbi u kome ekipa Partizana dočekuje komšije iz Ljutice Bogdana, ekipu Crvene zvezde. Bez obzira na trenutnu formu, poziciju na tabeli ili sastav tima u derbiju nikada nije bilo favorita, pa je tako i ovoga puta. Domaćini su na startu sezone ostvarili šest pobeda, uz jedan remi i jedan poraz, pa sa 19 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 2.mesto na tabeli. Gosti su na startu sezone zabeležili stopostotan učinak sa sedam pobeda (meč 5.kola se Napretkom odložen), pa sa 21 bodom trenutno zauzimaju 1.mesto na tabeli. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport sa početkom u 19:00 časova. Specijalna emisija posvećena ovom duelu počeće već u 17:00 časova.