Dosadašnji šef stručnog štaba OFK Bačka Zvezdan Milošević podneo je danas ostavku na to mesto, a u nastavku sezone na klupi će ga zameniti njegov prvi pomoćnik Dejan Čelar.

Nakon jučerašnjeg remija u susretu 32.kola Super lige Srbije između ekipe OFK Bačka i Mačve došlo je do promene na čelu stručnog štaba superligaša iz Bačke Palanke. Kako je saopteno na zvaničnom sajtu ovog kluba, dosadašnji šef stručnog štaba Zvezdan Milošević podneo je posle sastanka sa sportskim direktorom Miletom Tešićem ostavku na to mesto.

Upražnjeno mesto na klupi OFK Bačka zauzeće njegov dosadašnji prvi pomoćnik Dejan Čelar koji će sa ovom ekipom u preostalih pet kola pokušati da izbori opstanak u elitnom rangu takmičenja. Superligaš iz Bačke Palanke trenutno zauzima 14.mesto na tabeli sa 16 bodova na svom kontu, jednim više od pretposlednjeg Rada koji se nalazi u zoni ispadanja.


FOTO: fkbacka.com

Dejan Čelar (42) je rođen u Beogradu, vlasnik je PRO licence, a u stručnom štabu OFK Bačka radi od novembra prošle godine. Pre toga trenersku karijeru je gradio u fudbalskim klubovima Rad, Voždovac i Radnik, uglavnom na dužnostima vezanim za omladinski pogon. Na klupi superligaša iz Bačke Palanke u novoj ulozi će debitovati već u sredu kada će njegov tim u okviru 33.kola gostovati ekipi surduličkog Radnika.

FOTO: fkbacka.com/Stojan Maleš