Niški Radnički u okviru 32. kola Mozzart Bet Super lige Srbije gostuje u Pančevu gde će odmeriti snage sa ekipom Železničara.

Šef stručnog štaba Dejan Joksimović očekuje izuzetno motivisanog domaćina koji je ove sezone već imao puno uspeha protiv Nišlija:

’’Igramo protiv još jedne ekipe koja nam je u ovoj sezoni ’’uzela’’ pet bodova, tako da očekujem reakciju naše ekipe u smislu rezultata. U jako teškoj situaciji su na tabeli, oni verovatno ovu utakmicu projektuju kao najvažniju u sezoni. Sa druge strane, iznenađuje ta pozicija, jer imaju individualni kvalitet igrača u svom sastavu. Treba da obratimo pažnju na to da su jako potentna ekipa, koja igra sa dva pokretljiva napadača koji u rotacijama mogu da naprave problem protivniku. Dobro napadaju prostor i iza leđa protivničke odbrane, a takođe su dobri i kod bočnih lopti. U odnosu na ove činjenice smo se i mi pripremali. Mi imamo problema sa našim rosterom. Moraćemo da napravimo dobar balans, ali ja ne sumnjam u druge igrače koji će dobiti šansu jer i naš sastav je dosta dobro popunjen i verujem da će igrači iskoristiti svoju šansu.’’

Meč 32. kola između Železničara i Radničkog iz Niša igra se u subotu 27. aprila 2024. godine, sa početkom u 20:00 časova.

FOTO: FK Radnički Niš