Ekipa Novog Pazara iz istoimenog grada u okviru 16. kola Mozzart Bet Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Beograda, ekipu Voždovca.

Novi šef stručnog štaba domaćeg tima Damir Čakar poziva navijače da ispune tribine i budu jedan od presudnih faktora u ostvarenju novog trijumfa:

’’Mlada ekipa Voždovca je pokazala veliki potencijal i kvalitet, ali verujem da će moji momci da ispune sve zadatke. Ako budemo na nivou dosadašnjih partija, ne sumnjam da ćemo da izvučemo neki povoljan rezultat. Ni mi, ni Voždovac, nismo sa najjačim adutima. Koliko znam, Voždovac dolazi bez dvojice igrača, a mi imamo taj crveni karton Milana Joksimovića iz Jagodine. Nezgodan udarac na tom meču dobio je naš levi bek Filip Jović. Na terapijama je i pitanje je da li će moći da igra. Voždovac je tim za veliki respekt. Ne bih izdvajao pojedince. Igraju raznovrsno i mogu da budu neprijatni. Gledao sam duel sa starta sezone koji je Novi Pazar nesrećno izgubio sa 0:1. Nadam da bismo mogli da im se revanširamo. Ovom prilikom bih pozvao publiku da dođe u velikom broju. Oni nisu 12 ili 13 igrač, nego ovom klubu predstavljaju više od toga. Nadam se da će i navijači da budu jedan od presudnih faktora.’’

Meč 16. kola Mozzart Bet Super lige Srbije između Novog Pazara i Voždovca igra se u nedelju 23. oktobra 2022. godine, sa početkom u 19:00 časova.

FOTO: FK Novi Pazar