Beogradski Voždovac u okviru 24. kola Mozzart Bet Super lige Srbije gostuje u Novom Sadu gde će odmeriti snage sa ekipom Vojvodine.

Šef stručnog štaba Nikola Mitić ističe da su oba tima u rezultatskoj krizi, ali da od sebe i svojih igrača očekuje da pokažu da su sposobni da uče iz grešaka koje su pravili u prethodnim utakmicama:

’’Igramo protiv izuzetno kvalitetne ekipe koja ima potencijal i kvalitet za top četiri u Srbiji sigurno. Trenutno su u maloj krizi rezultata, kao i mi, i sigurno imaju veliki pritisak da pobede na sutrašnjoj utakmici. Što se nas tiče, mi spremni dočekujemo meč, jedan u nizu koji nas očekuje protiv ekipa iz gornjeg dela tabele. Utakmica na kojoj nemamo pritisak rezultata, ali imamo veliku odgovornost prema sebi da pokažemo da smo sposobni da učimo iz grešaka koje smo imali na prethodnim utakmicama, kao i da stvari koje smo radili dobro održavamo na tom nivou. Očekujem veliki broj ljudi na stadionu, zbog proslave jubileja, i jednu zanimljivu, intenzivnu i kvalitetnu utakmicu. Takođe, čestitam fudbalskom klubu Vojvodina 110 godina postojanja i želim im mnogo uspeha u narednim godinama.’’

Meč 24. kola između Vojvodine i Voždovca igra se u petak 08. marta 2024. godine, sa početkom u 18:30 časova.

FOTO: FK Voždovac