Prvi meč pred svojom publikom ekipa Mačve će u okviru 2.kola Super lige Srbije odigrati sa kruševačkim Napretkom. Prethodne sezone Šapčani su pokazali da su neugodan domaćin i slavili u duelu sa ’’čarapanima’’.

Šabačka Mačva u 2.kolu Super lige Srbije dočekuje goste iz Kruševca, ekipu Napretka. U redovima domaćina vlada umereni optimizam, jer je prošle sezone duel sa renomiranim protivnikom u Šapcu završen osvajanjem sva tri boda. O tome je na redovnoj konferenciji za medije održanoj pred ovaj susret govorio i šef stručnog štaba šabačkog tima Dragan Aničić koji je tom priikom istakao da su Kruševljani među pet najboljih klubova u državi, ali i da veruje da njegov tim može da parira svakoj ekipi u elitnom rangu:

’’Ekipa Napretka ima dva sigurno najbrža špic igrača u ligi, Vukanovića i Ndiajea. Igrači su dugo zajedno, dobro vođeni. Mi smo prošle godine tamo izgubili, ovde u Šapcu smo pobedili u teškom susretu, kakav očekujem ponovo i u subotu. Pokušaćemo da sve njihove mane iskoristimo, a dobre stvari koje imaju u igri predupredimo našom dobrom igrom u defanzivi. Ne mogu da obećam ništa što se tiče rezultata, ali mogu da ćemo sigurno dati sve od sebe da pokažemo da i u ovakvom sastavu u ovom trenutku možemo da pariramo svakoj ekipi u Super ligi.’’

Meč 2.kola Super lige Srbije između Mačve i Napretka igra se danas, u subotu 28.jula 2018.godine, sa početkom u 19:00 časova. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport.

FOTO: fkmacva.com