Kragujevački Radnički 1923 u okviru poslednjeg 37. kola Mozzart Bet Super lige Srbije gostuje u Beogradu gde će odmeriti snage sa ekipom Partizana.

Šef stručnog štaba Feđa Dudić veruje da njegov tim može da iznenadi favorita i da sačuvaju četvrtu poziciju na kraju ove duge i naporne sezone:

’’Mislim da smo zajedničkim snagama došli do ovog uspeha, čijih razmera možda još uvek nismo svesni u dovoljnoj meri. Možda će nam tek u nekom narednom periodu, kada se utisci malo slože, postati zapravo jasnije sve ono što smo uradili u ovoj prilično dugoj i napornoj sezoni. Mnogi se sećaju kako sam stalno potencirao kako bih voleo da ova sezona bude okončana „hepi-endom“. Eto, na kraju se to i obistinilo. Igramo protiv jedne velike ekipe koja ima pregršt kvalitetnih individualaca u svojim redovima. Bez obzira na to što su pojedinim igračima omogućili da nešto ranije odu na odmor, ne sumnjam da će sutra izaći na teren u najjačem mogućem sastavu. Pretiti jednoj takvoj ekipi kao što je Partizan bilo bi suludo, ali svakako da imamo pravo da se nadamo dobrom rezultatu. Uostalom, pokazali smo i u prošloj utakmici u decembru, kada su nas minuti delili od pobede, da možemo da se nosimo sa njima. Pripremićemo se najbolje što možemo, pokušati da anuliramo neke njihove prednosti i nametnemo naš stil igre, što uz voljni momenat koji ne bi trebao da bude doveden u pitanje pruža nadu u dobar rezultat. Dadić i Sali neće moći da igraju zbog žutih kartona, dok su Zorić i Simović u međuvremenu obnovili povrede i 99 posto neće biti u konkurenciji za sutrašnju utakmicu. Na povredu se žali i mladi Bukumira, tako da ćemo biti prilično oslabljeni. Bez obzira na ne baš najidealniju kadrovsku situaciju, svako ko bude igrao imaće zadatak da pruže maksimum na terenu i prikaže se u najboljem mogućem izdanju.’’

Meč 37. kola između Partizana i Radničkog 1923 igra se u subotu 25. maja 2024. godine, sa početkom u 18:00 časova.

FOTO: FK Radnički 1923