Beogradski Partizan u okviru poslednjeg 37. kola Mozzart Bet Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Kragujevca, ekipu Radničkog 1923.

Šef stručnog štaba Albert Nađ ističe da je cilj ispunjen i da je sa te strane zadovoljan, kao i da je lepo što će crno-beli posle sedam godina igrati kvalifikacije za Ligu šampiona:

’’U prvom delu jesmo beležili pobede, ali nismo igrali kako smo želeli. Više puta smo dobili na karakter, preokretima ili golovima u poslednjim trenucima mečeva. Nekad je to moglo da ode na drugu stranu. Prošlu sezonu smo završili četvrti, sad smo drugi, ako se tako gleda ova jeste bolja, ali valja biti objektivan. Dosta puta nismo zaslužili čitav plen. Imali smo Aleksandra Jovanovića, koji jeste zasluženo uvršten na spisak reprezentativaca, ali čim je golman naš najbolji igrač, to znači da sezona nije zadovoljavajuća. Motiv nam ne nedostaje. Želimo još jedno, treće uzastopno slavlje. Ovoga puta protiv dobre ekipe, sa zanimljivim trenerom i nekoliko opasnih pojedinaca. Nama će nedostajati pojedini igrači, koji su dobili dozvolu od ranije da odu pre poslednjeg kola. Lično, to mi se nije svidelo, ali šta da radimo. Ekipa koja se pojavi na terenu je najbolja Partizanova u tom trenutku. Kad sam došao, predočeno mi je da treba da osvojim drugo mesto  i to sam ispunio. Lepo je znati da će Partizan posle sedam godina igrati kvalifikacije za Ligu šampiona.’’

Meč 37. kola između Partizana i Radničkog 1923 igra se u subotu 25. maja 2024. godine, sa početkom u 18:00 časova.

FOTO: FK Partizan