Subotički Spartak Ždrepčeva krv u okviru 34. kola Mozzart Bet Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Niša, ekipu Radničkog.

Šef stručnog štaba Miloš Kruščić ističe da je rival takođe u dobroj formi i da njegova ekipa treba da bude oprezna, ali i da pokuša da ostvari pobedu:

’’Očekujemo jednu pre svega dobru utakmicu, jer se sastaju dve ekipe koje u poslednje vreme postižu dobre rezultate. I mi i Radnički smo u usponu forme, oni već dugo nisu izgubili utakmicu. To pokazuje da su se stabilizovali, zbog čega očekujem tešku utakmicu. Sa druge strane, posle poslednje utakmice koju smo igrali kod kuće smo još više ubeđeni da smo na dobrom putu i da je to bila dobra utakmica sa naše strane. Nismo uspeli da pobedimo, ali smo pokazali jednu dobru igru i mislim da je to put kojim treba da idemo i da ne odustajemo od naše igre. Važnost utakmice je velika, tu smo negde svi i ništa još nije gotovo. Treba da budemo oprezni, ali i da odigramo na rezultat. Igramo kod kuće i želimo pobedu. Očekujem još jednu neizvesnu utakmicu. Osim Voje Ubiparipa, koji je dobio crveni karton, svi ostali su na raspolaganju za ovaj susret.’’

Meč 34. kola između Spartaka ŽK i Radničkog iz Niša igra se u utorak 07. maja 2024. godine, sa početkom u 18:00 časova.

FOTO: FK Spartak ŽK