Beogradski Čukarički u okviru 31. kola Mozzart Bet Super lige Srbije gostuje u Kragujevcu gde će odmeriti snage sa ekipom Radničkog 1923.

Šef stručnog štaba Goran Stanić naglašava važnost ove utakmice, ali ne smatra da će bodovi sa ovog susreta biti odlučujući u borbi za ostvarenje ciljeva:

’’Do kraja šampionata ostalo je još samo sedam kola i svaki meč je od ogromne važnosti. Nije bilo nikakvih kalkulacija pred početak plej-ofa, baš sam o tome i pričao u najavi meča protiv Partizana. Nemamo nikakvih kalkulacija ni sada, već idemo od utakmice do utakmice. U ovom trenutku meč protiv Radničkog jeste najvažniji, ali verujem da ništa neće biti gotovo bilo kakav rezultat da bude u Kragujevcu. Vojvodina i Radnički trenutno imaju dva boda prednosti, pa i tu privilegiju da su pred početak doigravanja bili ispred nas u slučaju da se bodovno izjednačimo. Ali, ima sasvim dovoljno vremena do kraja Super lige. Sjajna stvar za srpski fudbal su uspesi ekipa iz unutrašnjosti Srbije. Kragujevac je veliki grad, Radnički klub sa velikom tradicijom i drago mi je što su se podigli. Verovao sam da neće imati nikakvih problema i kad im je nešto lošije krenulo u šampionatu. Vrlo su kvalitetna, pre svega kompaktna ekipa, smatram da im je to najveća vrednost. Želeo bih da pohvalim upravu Radničkog, očigledno je da vrlo dobro rade. Takođe, napravili su odličan izbor sa trenerom Dudićem, u kojeg su imali poverenja, i za sve im se vratilo na najbolji mogući način.’’

Meč 31. kola između Radničkog 1923 i Čukaričkog igra se u subotu 20. aprila 2024. godine, sa početkom u 14:00 časova.

FOTO: FK Čukarički