Kragujevački Radnički 1923 u okviru 30. kola Mozzart Bet Super lige Srbije gostuje u Beogradu gde će odmeriti snage sa ekipom Voždovca.

Pomoćnik u stručnom štabu Adnan Jahić najavljuje veliku borbu za novi trijumf i za izlazak u Evropu na kraju aktuelne sezone:

’’Atmosfera je na jednom visokom nivou, kako u svlačionici, tako i u klubu, a oseti se i u gradu. Raduje nas prolazak u Kupu Srbije, raduje nas što je bilo dosta publike, i koristim priliku da se i u svoje ime zahvalim publici što su došli u velikom broju. Raduje me činjenica što su zadovoljni napustili stadion. Pokušavamo da što pre oporavimo ekipu, jer igramo sreda-subota, pa se već oseti umor. Voždovac od početka sezone igra jedan dobar i prepoznatljiv fudbal, koji je za svaku pohvalu. U prvoj polusezoni su bili dobri na tabeli. U drugoj polusezoni su takođe dobri, ali ih ne prate rezultati. U pojedinim utakmicama su bili dobri, ali nisu imali sportske sreće. To je skup mladih igrača. Pored te mladosti to su zaista kvalitetni igrači pogotovo njihov navalni deo, gde imaju Flemingsa, jednog od najboljih krila u ligi, Neškovića koji je pravi prednji vezni i malog Teodorovića u špicu. To su igrači koji u svakom trenutku mogu rešiti utakmicu. Mi ćemo biti na maksimumu, kao i na svakoj utakmici do sada. Ako gledamo tabelu Voždovac će biti pod imperativom pobede. Međutim, mi smo pod imperativom pobede na treningu, a kamoli na utakmici. Želimo da živimo svoj san koji smo zacrtali, a to je izlazak u Evropu. Pružićemo maksimum i ako Boga da nadati se pobedi. Imamo tri-četiri rovita igrača, tako da je sigurno da ćemo imati promene u startnoj postavi.’’

Meč 30. kola između Voždovca i Radničkog 1923 igra se u ponedeljak 15. aprila 2024. godine, sa početkom u 20:00 časova.

FOTO: FK Radnički 1923