Beogradski Voždovac u okviru 30. kola Mozzart Bet Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Kragujevca, ekipu Radničkog 1923.

Šef stručnog štaba Nikola Mitić ističe da je meč sa sjajnim Kragujevčanima izazov za njegov tim i da će pokušati da iskoriste njihove mane koje su kroz analizu uočili:

’’Pripremamo se za ovaj meč kao za svaki drugi, sa maksimalnim fokusom i posvećenošću. Kragujevac je u fenomenalnom momentumu, igraju jako intenzivan fudbal i mislim da su posle TSC-a sigurno jedna od najintenzivnijih ekipa u ligi. Odlični su u tranziciji, to im je glavna karakteristika, a pored toga i izuzetna atmosfera i energija za koju idu pohvale na račun tima, stručnog štaba i čitavog kluba. Plasirali su se u polufinale Kupa Srbije, konkurent su za Evropu i sigurno će nam biti veliki izazov. Međutim, naš je cilj da ih nadigramo i da iskoristimo sve mane u igri koje smo kroz analizu uočili. Dva puta u sedam dana bili smo u egalu sa Partizanom, radili smo dosta dobrih stvari, naročito u drugom poluvremenu na oba meča i ako ponovimo te dobre elemente možemo u ponedeljak da pobedimo.’’

Meč 30. kola između Voždovca i Radničkog 1923 igra se u ponedeljak 15. aprila 2024. godine, sa početkom u 20:00 časova.

FOTO: FK Voždovac