Novosadska Vojvodina u okviru 29. kola Mozzart Bet Super lige Srbije gostuje u Pančevu gde će odmeriti snage sa ekipom Železničara.

Šef stručnog štaba Božidar Bandović ističe da su igrali u poslednje vreme pokazali da imaju kontinuitet u dobrim igrama i najavljuje borbu za nova tri boda:

’’Uvek idemo na pobedu, uz dužno poštovanje prema protivniku. Železničar je promenio trenera i u poslednja dva kola izgledaju organizovanije, koriste posed i žele da imaju višak u sredini terena, koriste širinu odakle su dosta opasni iz centaršuteva. Zato moramo da budemo koncentrisani od prvog do poslednjeg minuta. Mi ćemo nastaviti da igramo na naš način, a to znači da moramo da mislimo na pozicioniranje po izgubljenoj lopti, jer je kontranapad protivnika uvek nama na umu. Očekujemo tešku utakmicu, igramo na svaka četiri dana, pa smo više fokusirani na oporavak i analizu naše igre i igre protivnika. Što se tiče igračkog kadra, Aleksa Vukanović neće moći da igra zbog žutih kartona, dok je Marko Bjeković izvrnuo članak i mislim da na njega nećemo moći da računamo barem dve sedmice. Radulović i Guram su i dalje van stroja i neće biti spremni. Veoma sam srećan kada vidim kako su igrači koji su dobili šansu odreagovali, poput Ivanovića koji je igrao veoma dobro i on će verovatno igrati špica. Pojačaćemo vezni red, u poslednje vreme dobro igra i Kembel, Laza je uvek spreman, tako da imamo rešenja. Videćemo kako je Uroš Nikolić, malo je osetio bol u kolenu, na poslednjem treningu ćemo znati koliko je spreman. Biće nekoliko promena i neki igrači će dobiti šansu. Svi su spremni osim onih kojih nema, a bez njih se može. Igrači su u poslednje vreme pokazali da mogu da imaju kontinuitet i da pobeđuju.’’

Meč 29. kola između Železničara i Vojvodine igra se u subotu 06. aprila 2024. godine, sa početkom u 18:00 časova.

FOTO: FK Vojvodina