Kragujevački Radnički 1923 u okviru 28. kola Mozzart Bet Super lige Srbije gostuje u Lučanima gde će odmeriti snage sa ekipom Mladosti.

Šef stručnog štaba Feđa Dudić ističe da Lučanci imaju izuzetno iskusnu ekipu koja zna da iskoristi svoje vrline i da sakrije svoje mane:

’’Pobeda nad Napretkom bila nam je potrebna kako bismo povratili samopouzdanje, koje je u izvesnoj meri poljuljao poraz od Crvene zvezde. Moram istaći da sam jako zadovoljan igrom koju smo prikazali u prvih 45 minuta utakmice. Čak mislim da je to možda bilo i naše najbolje prvo poluvreme od mog dolaska u Radnički. Postigli smo dva gola i propustili još nekoliko dobrih prilika da do odlaska na odmor vođstvo učinimo još ubedljivijim. U samoj završnici utakmice došli smo u situaciju da malo strepimo, ali se na kraju sve ipak završilo kako treba. Mladost je ekipa koja je poznata po dobrim igrama na domaćem terenu, gde su nedavno uzeli bod Partizanu, a prethodno su uspeli da dobiju jedan Čukarički. Radi se o preiskusnoj ekipi sa pregršt prekaljenih superligaških igrača i sa jednim odličnim „bonus“ igračem, mladim Veličkovićem. Imaju dva jako dobra i izuzetno ofanzivna „ful-beka“, Udovičića i Varjačića, koji prave razliku na terenu. Znaju da igraju na rezultat i da prilagode utakmicu tempu koji im odgovara. Maksimalno koriste sve svoje vrline, dok mane vešto sakrivaju. Pokušaćemo da nametnemo naš stil igre i da na taj način dođemo do pozitivnog rezultata. Znamo da je domaćinu pobeda preko potrebna kako bi sačuvao mesto u plej-of zoni, tako da očekujem jednu dobru i borbenu takmičarsku utakmicu. Nadam se da će i teren biti pripremljen kako treba, kako bi prisutna publika mogla da uživa u jednoj kvalitetnoj fudbalskoj predstavi.’’

Meč 28. kola između Mladosti i Radničkog 1923 igra se u sredu 03. aprila 2024. godine, sa početkom u 16:30 časova.

FOTO: FK Radnički 1923