Ekipa TSC-a iz Bačke Topole u okviru 28. kola Mozzart Bet Super lige Srbije gostuje ekipi Novog Pazara iz istoimenog grada.

Šef stručnog štaba Žarko Lazetić ističe da očekuje da protivnik bude izuzetno motivisan, da će dati sve od sebe da prekinu niz bez pobeda:

’’Ekipa koja je jasno i javno iskazala ambicije za Evropu, mislim sa pravom. S obzirom na kvalitet igrača očigledno je da im nešto ne funkcioniše, jer imaju samo jednu pobedu u osam utakmica, što je potpuno neočekivano. Za nas su uvek težak protivnik, i ne samo za nas nego za sve koji gostuju tamo. Ekstra motivisan tim kod kuće i svima jasno stavljaju do znanja da je teren njihov i da oni hoće da se pitaju. Moraćemo da nađemo način da odgovorimo na njihovu agresivnu igru. Sada nemaju trenera i ne znamo da li će ih voditi asistent ili neko drugi, ali to ne menja ništa. Početak utakmice u Novom Pazaru je uvek isti, agresivan. Ja sam tu iz tih krajeva, sa Kosova, znam kako razmišljaju. Jedna od važnih stavki će biti kako ćemo mi ući u utakmicu i kako ćemo da odgovorimo na njihovu želju i agresivnost. Dugo su bez dobrog rezultata i došli su u poziciju da iz želje za Evropom moraju da se bore za plej-of. To će ih sve dodatno motivisati, a znamo da niz bez pobede ne može beskrajno da traje. Naravno, mi ćemo se potruditi da im to otežamo.’’

Meč 28. kola između Novog Pazara i TSC-a igra se u utorak 02. aprila 2024. godine, sa početkom u 16:30 časova.

FOTO: FK TSC