Mladi napadač drugi put ove sezone proglašen za igrača kola. Tako se, prosto, udesilo. Kada je u 10. kolu Mozzart Bet Super lige postigao dva gola protiv IMT-a, Mihailo Ivanović je poneo nagradu za Najboljeg igrača te runde šampionata. A, sada, posle nova dva gola, u mrežu Radnika u Surdulici (4:0), mladi napadač Vojvodine ponovo je – Igrač kola.

Imao je poverenja trener Božidar Bandović da 19-ogodišnjeg ofanzivca gurne u startnu postavu po teškom terenu u Surdulici, a Ivanović mu se na to zahvalio sa dva gola, kojima je potpuno slomio otpor Radnika. Verovatno domaćem sastavu potpisao i selidbu u niži rang.

Manirom pravog napadača Ivanović se dva puta našao na pravom mestu u pravo vreme i asistencije najpre Vukanovića, a onda Savićevića, poslao iza leđa Ranđelovića. Bila je to najubedljivija pobeda Vojvodine ove sezone, a ujedno i najteži poraz Radnika u svojoj kući.

Na Ivanoviću je sada da nastavi u istom ritmu i da koristi svaku dobijenu šansu, pa da Lale sa “Karađorđa” dobiju napadača na duže staze.

IZVOR: Mozzart Sport