Beogradski Partizan u okviru 27. kola Mozzart Bet Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Subotice, ekipu Spartaka Ždrepčeve krvi.

Šef stručnog štaba Igor Duljaj ističe da je njegov tim vezao tri utakmice bez pobede i da je predstojeći duel od velikog značaja za nastavak borbe za titulu:

’’Poslednji rezultati su nas u neku ruku uzdrmali, ali rezultatski, s obzirom na to da smo imali mnogo šansi protiv Napretka i Lučana i time možemo da budemo zadovoljni. Ali pamti se samo rezultat i, naravno da ne možemo da budemo zadovoljni. Nismo ostvarili pobede u poslednje tri utakmice, protiv Zvezde, Napretka i Lučana. Utakmica protiv Spartaka je izuzetno važna, važna su ta tri boda da bismo se ponovo vratili na pravi put. Greške se smanjuju dobrim radom na treninzima. To je moja odgovornost, a više je do koncentracije i karaktera igrača. Verujem da će raditi ono što se očekuje od njih, svesni da mogu i moraju mnogo bolje kad su te stvari u pitanju. U svakodnevnom sam kontaktu sa Saldanjom, šalje snimke i izveštaje. Dnevno provodi deset sati na terapijama i treninzima. Verovatno će u toku sledeće nedelje na teren i početi da radi sa loptom, ne sa ekipom. Miličić igra na poziciji štopera i teško je kad se vraća iz povrede da ga ubacujete na toj poziciji po deset, petnaest minuta. Treba vremena izaći iz povrede, a nemate luksuz da mu date više vremena. Potrebno je još mesec dana, ali i prijateljske utakmice da se oslobodi straha i postepeno vrati u formu. Najveću snagu i energiju subotičkoj ekipi daje Lalatović, koji je moj prijatelj i bivši saigrač iz Šahtjora. Imaju čudne rezultate, kod kuće su izgubili nekoliko utakmica, a u gostima imaju pobedu i tri nerešene. Taj podatak može malo da nas zabrine. Naravno da će biti motivisani, a imamo naš cilj i plan da osvojimo tri boda.’’

Meč 27. kola između Partizana i Spartaka ŽK igra se u subotu 30. marta 2024. godine, sa početkom u 18:30 časova.

FOTO: FK Partizan