Ivanjički Javor Matis u okviru 27. kola Mozzart Bet Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Beograda, ekipu Crvene zvezde.

Šef stručnog štaba Radovan Ćurčić ističe da se njegov tim neće unapred predati i najavljuje veliku borbu sa liderom šampionata:

’’Imali smo dve nedelje pauze, koje smo dobro iskoristili da se oporavimo od teškog ulaska u sezonu.  Imali smo mnogo nesrećnih okolnosti kada su povrede igrača u pitanju. Situacija je sada bolja nego po završetku utakmice u Pančevu, mada ne još uvek sjajna. Poznato je da ćemo nastupiti bez Gojkovića i Bosića, koji imaju parne kartone, Mićića koji se povredio u ranoj fazi utakmice u Pančevu, Miletića koji će pauzirati još dve do tri nedelje zbog preloma rebara, tako da smo oslabljeni. Međutim, verujem u igrače koji će istrčati na teren protiv Crvene zvezde. Suvišno je trošiti reči o Zvezdi, apsolutni su favorit u ovom meču. Međutim, igramo na svom terenu, bitno je da damo sve od sebe i dostojno prezentujemo klub i pružimo jak otpor Crvenoj zvezdi. Ono što Javor krasi već godinama unazad, to je da se igrači ovog kluba nikada ne predaju unapred i daće sigurno sve od sebe. Da li će to doneti povoljan rezultat, videćemo, ali verujem da će igrači koji istrče na teren dati svoj maksimum u ovom trenutku, što je najbitnije.’’

Meč 27. kola između Javor Matisa i Crvene zvezde igra se u subotu 30. marta 2024. godine, sa početkom u 16:00 časova.

FOTO: FK Javor Matis