Beogradski Voždovac u okviru 27. kola Mozzart Bet Super lige Srbije gostuje u Bačkoj Topoli gde će odmeriti snage sa ekipom TSC-a.

Šef stručnog štaba Nikola Mitić ulogu favorita prepušta domaćinu, ali najavljuje dobru igru svog tima i veliku borbu za bodove:

’’TSC je zaista fenomenalna ekipa, po mom mišljenju najorganizovanija ekipa u ligi. Kvalitet igrača i stručnog štaba je neupitan, a kontinuitet rezultata i način na koji su predstavljali Srbiju u Evropi govori u prilog tome. U fazi defanzive imaju izuzetan pritisak, jako su kompaktni, disciplinovani u oba pravca i na različite načine postižu golove. Adaptiraju se na protivnika, ali se drže i svojih principa. Dali su osam golova na prethodne dve utakmice, jako su efikasni i u dobroj su formi. Sigurno je da će ova utakmica biti teška i veoma intenzivna, ali verujem da će biti i te kako atraktivna i lepa, kako za učesnike, tako i za gledaoce. Mi smo pauzu iskoristili da odigramo prijateljski meč sa Železničarom iz Pančeva, značio nam je da uočimo još neke detalje na kojima smo radili ove nedelje i koje ćemo primeniti i protiv TSC-a. Uloga favorita u potpunosti pripada TSC-u, a mi ćemo doći motivisani i spremni da se borimo i prikažemo što bolju igru, sa nadom da nam to može doneti i povoljan rezultat.’’

Meč 27. kola između TSC-a i Voždovca igra se u petak 29. marta 2024. godine, sa početkom u 18:00 časova.

FOTO: FK Voždovac