Novosadska Vojvodina u okviru 27. kola Mozzart Bet Super lige Srbije gostuje u Surdulici gde će odmeriti snage sa ekipom Radnika.

Šef stručnog štaba Božidar Bandović naglašava važnost osvajanja sva tri boda za održavanje kontinuiteta dobrih rezultata:

’’Posle tri uzastopne pobede iskoristili smo pauzu i da se odmorimo i da unapredimo neke stvari. Odigrali smo i jednu prijateljsku utakmicu, a pred nama je jedna u kojoj većina upisuje tri boda. Moramo da odigramo onako kako želimo i da pobedimo, jer nam je potreban kontinuitet. Momci su dobro trenirali, imamo još dva treninga. Želimo da stvaramo šanse, da dajemo golove i da pobeđujemo. Pritisak uvek postoji, ali treba da se pripremimo na najbolji mogući način, na psihološkom planu, na kom smo sve bolji. Bilo je teško doći do ovog, ali Vojvodina je veliki klub i moramo da naučimo da igramo pod pritiskom. U svakoj utakmici imali smo posed od barem 65 odsto, to ćemo ponovo pokušati, ali neke stvari moramo još da popravimo, posebno kada stojimo visoko i kada izgubimo loptu. Ali što se tiče terena, mi ne menjamo naš stil. Još uvek ne možemo da računamo na Gurama i imamo problem sa Radulovićem, koji i dalje ima problema, još od utakmice protiv IMT-a.’’

Meč 27. kola između Radnika i Vojvodine igra se u petak 29. marta 2024. godine, sa početkom u 16:00 časova.

FOTO: FK Vojvodina