Košmarnu jesen imao je skupo plaćeni napadač Crvene zvezde Šerif Endiaje. Posle brojnih promašaja, posebno onih u Bernu vrednih evropskog proleća, čak je postojala mogućnost da snažni Senegalac promeni sredinu. Mnogo kritika na njegov račun, rat sa navijačima na društvenim mrežama.

I onda dolaskom Vladana Milojevića – procvat. Posle svega što je uradio u utakmici sa kragujevačkim Radničkim bilo je šaljivih komentara da je Vladan Milojević tokom priprema na Kipru sipao nešto u piće bivšem članu hrvatske Gorice.

Jer utakmica sa Radničkim, bar ovog proleća, nije izolovani incident. Posle jednog pogotka u Mozzart Bet Super ligi tokom jeseni, u drugom delu sezone Šerif Endiaje je pogađao mreže Novog Pazara, Čukaričkog i Partizana.

Duplu porciju je isporučio Radničkom iz Kragujevca, posebno će se pamtiti prvi pogodak na meču kada je petom savladao Lekovića, posle centaršuta Srđana Mijailovića.

Uz sve to, Šerif Endiaje je iznudio crveni karton iskusnog Simovića. Bio je za defanzivce Radničkog previsoka planina, pa je tako Zvezdin napadač šest puta fauliran. Definitivno je novi Šerif stigao u grad.

IZVOR: Mozzart Sport