Kruševački Napredak u okviru 26. kola Mozzart Bet Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Niša, ekipu Radničkog.

Šef stručnog štaba Vladimir Gaćinović ističe da je to meč koji ima posebnu draž i da očekuje veliku podršku navijača nakon trijumfa nad crno-belima u prethodnom kolu:

’’Znam iz iskustva, posle utakmica sa Partizanom i Crvenom zvezdom, uvek je teško motivisati ekipu. Međutim, sledi nam derbi ovog dela Srbije, koji ima posebnu draž, a o tom rivalitetu sigurno zna više Saša Marjanović. U goste nam dolazi ekipa koja ima puno bolji roster i izbor igrača nego što tabela pokazuje. Promenili su trenera, a ubeđen sam da su na poslednjoj utakmici malo i odmarali igrače pripremajući se za nas. Nama je sada prioritet da osvežimo ekipu u naredna dva dana. Očekujem da ćemo biti maksimalno motivisani i ispuniti sve zadatke. Mislim da smo u Beogradu prezentovali dobar fudbal, a nije lako to ponavljati. Želim da se zahvalim navijačima, koji su nas dočekali u povratku sa utakmice sa Partizanom na ulasku u grad i ispred stadiona. Bili smo ganuti i oduševljeni. Očekujem u nedelju veću posetu i pozivam navijače da nas podrže, a mi ćemo znati da uzvratimo na pravi način.’’

Meč 26. kola između Napretka i Radničkog iz Niša igra se u nedelju 17. marta 2024. godine, sa početkom u 20:00 časova.

FOTO: FK Napredak