Beogradski Partizan u okviru 26. kola Mozzart Bet Super lige Srbije gostuje u Lučanima gde će odmeriti snage sa ekipom Mladosti.

Šef stručnog štaba Igor Duljaj ističe da su Lučanci tradicionalno neugodan protivnik za crno-bele i da imaju dosta iskusnih igrača koji umeju da igraju na rezultat:

’’Uvek kada se doživi neuspeh naravno da nije prijatno, ali utakmica sa Napretkom je što se mene i moje ekipe tiče završena. Stavili smo tačku, jer ima dosta utakmica ispred nas, ne vraćamo se nazad. Imao sam razgovor sa ekipom, rekao sam im da osim rezultata nemam šta da im zamerim. Imali smo dosta šansi, ali kao što sam mnogo puta rekao, pamti se rezultat. Meč je arhiviran. Mladost je po tradiciji dosta nezgodan protivnik za Partizan. Ne znamo u kakvom stanju je teren, ne tražimo alibi. Imaju dosta iskusnih igrača koji mogu da igraju na rezultat i umeju to da rade. To su u dosadašnjem delu prvenstva mnogo puta dokazali. Ovaj meč je važan, jer posle njega dolazi pauza od 14 dana i vrlo je važno na nju otići sa pozitivnim emocijama. Što se tiče kadrovske situacije, Severina je odradio suspenziju posle derbija, a Zahid se bolje oseća, odigrao je 45 minuta protiv Napretka bez treninga. Kovačević je počeo da trenira, sada čekam da se neko ne razboli. Svi osim Saldanje su spremni za sutrašnju utakmicu.’’

Meč 26. kola između Mladosti i Partizana igra se u nedelju 17. marta 2024. godine, sa početkom u 13:30 časova.

FOTO: FK Partizan