Beogradski Voždovac u okviru 26. kola Mozzart Bet Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje gradskog rivala, ekipu Čukaričkog.

Šef stručnog štaba Nikola Mitić ističe da su ’’brđani’’ jedna od najkvalitetnijih ekipa u prvenstvu i da očekuje zahtevnu utakmicu:

’’Čukarički je ekipa koja ima odličan balans mladih i iskusnih igrača u svakoj liniji tima. Sigurno, kada gledamo pojedince, Čukarički je jedna od najkvalitetnijih ekipa u prvenstvu. Dolaze nam posle nerešenog rezultata protiv Spartaka gde su po prikazanoj igri mogli i do sva tri boda. Nama je, s druge strane, osvojen bod u Pazaru u poslednjim sekundama meča veoma značio, pre svega na psihološkom planu, ali i na samopouzdanju koje dolazi sa osvajanjem bodova, što nama od početka druge polusezone i nedostaje. Jako sam zadovoljan prvim poluvremenom u Pazaru, to je sigurno model koji ćemo probati da nametnemo u još većoj meri protiv Čukaričkog. Očekuje nas zahtevna utakmica, protiv jako dobrog protivnika, ali verujem da uz dobru energiju iz prethodna dva meča i organizaciju koju imamo, možemo da se nadamo pozitivnom rezultatu.’’

Meč 26. kola između Voždovca i Čukaričkog igra se u subotu 16. marta 2024. godine, sa početkom u 16:00 časova.

FOTO: FK Voždovac