Ekipa Novog Pazara iz istoimenog grada u okviru 26. kola Mozzart Bet Super lige Srbije gostuje u Novom Sadu gde će odmeriti snage sa ekipom Vojvodine.

Šef stručnog štaba Igor Matić upozorava da je protivnički tim u dobroj formi i da njihovi igrači imaju zavidan kvalitet:

’’Kažu da postoje teška vremena, a da traju izdržljivi ljudi. Moramo defanzivno da budemo jako dobri, agresivni i kompaktni, da im ne dozvolimo mnogo prostora. Ofanzivno je potrebno da smo na nivou poslednjih utakmica, možda još malo da podignemo. Potrebno je da držimo koncetraciju stotinu minuta, ne devedeset. Vojvodina je skup odličnih individualaca, ali i timski u poslednje vreme izgledaju sve bolje. Radi se o fudbalerima sa zavidnim internacionalnim karijerama. I u dobrim su godinama, nikako na zalasku. Mislim na Aleksu Vukanovića, Njegoša Petrovića, Vukana Savićevića, Uroša Nikolića, malog reprezentativca Crne Gore Andriju Radulovića. Tu je Mateus Indio, dobar igrač je i Radomir Milosavljević. Taj kvalitet dodatno je pojačan dovođenjem Kejleba Zadija Serija, koji je igrao u Francuskoj. Svi oni mogu da reše jednim potezom. U dobroj su formi, pobedili su poslednje dve utakmice. I mi igramo dobro.’’

Meč 26. kola između Vojvodine i Novog Pazara igra se u subotu 16. marta 2024. godine, sa početkom u 20:00 časova.

FOTO: FK Novi Pazar