Ekipa TSC-a iz Bačke Topole u okviru 26. kola Mozzart Bet Super lige Srbije gostuje u Subotici gde će odmeriti snage sa ekipom Spartaka Ždrepčeve krvi.

Šef stručnog štaba Žarko Lazetić ističe da će ’’golubovi’’ i ovoga puta u meč ući sa izuzetnom motivacijom i da neće biti lako ostvariti pobedu:

’’Kod kuće su gubili utakmice, a u gostima osvajali bodove. Imaju dobrog trenera koji gaji specifičan stil igre i ume da nametne ono što želi, a ekipa ga u tome prati. Kako vreme prolazi sve su bolji  i bez sumnje će nam biti neugodan protivnik. Pobedili su nas u prvom delu sezone, a sada nam dolaze u momentu kada imamo samo dva dana treninga da se pripremimo za njih. TSC je poslednjih godina preuzeo primat što se tiče rezultata i deluje da su oni motivisaniji na mečevima protiv nas. Ako i sutra bude tako bićemo u problemu, jer motivacija  dovodi do toga da ekipa pokaže kvalitet. Srećom, termin je povoljan, biće toplije vreme, tako da očekujem puno navijača. Mislim da je teren dobar, tako da nema razloga da utakmica u subotu ne bude sjajna. Potrudićemo se da pružimo dobru igru, da budemo na visokom nivou, pa ćemo videti hoće li to biti dovoljno za pobedu.’’

Meč 26. kola između Spartaka ŽK i TSC-a igra se u subotu 16. marta 2024. godine, sa početkom u 18:00 časova.

FOTO: FK TSC