Subotički Spartak Ždrepčeva krv u okviru 26. kola Mozzart Bet Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Bačke Topole, ekipu TSC-a.

Šef stručnog štaba Nenad Lalatović od svojih igrača očekuje da ovoga puta na svom terenu pruže najbolju moguću partiju i da zabeleže pobedu:

’’Čeka nas komšijski derbi sa ekipom TSC-a o kojoj ne treba puno trošiti reči. Izuzetno kvalitetan tim na svim pozicijama. Njihovi rezultati poslednjih godina to potvrđuju. Igrali su korektno u grupnoj fazi Lige Evrope, a u domaćem prvenstvu su po meni, po kvalitetu, odmah iza Crvene zvezde i Partizana. To nas navodi na oprez pred ovu utakmicu. Igramo kod kuće, pa se nadam da ćemo odigrati našu najbolju utakmicu do sada. Igrači moraju da izbace iz glave tu priču da navodno slabije igramo kod kuće nego na strani. Ako smo pravi tim, kod kuće moramo da igramo mnogo bolje. Krivo mi je što još uvek ne mogu da računam na Ćalasana, mislim da bismo bili mnogo bolji i čvršći. Nismo imali puno vremena za pripremu utakmice, ali ih vrlo dobro poznajemo, znamo njihov način igre. Jedino se pribojavamo njihovog individualnog kvaliteta, ali i mi imamo svoje kvalitete. Nadam se da ćemo to pokazati baš protiv njih i da ćemo zabeležiti pobedu.’’

Meč 26. kola između Spartaka ŽK i TSC-a igra se u subotu 16. marta 2024. godine, sa početkom u 18:00 časova.

FOTO: FK Spartak ŽK