Majstorija o kojoj je brujala Srbija! Dati gol direktno iz kornera je baš retkost. A, dati dva gola iz kornera na jednoj utakmici gotovo kao Halejeva kometa: malo ko može da se podiči da je to video dva puta u životu. Ali, uspelo je Luki Adžiću na Banovom brdu protiv Spartaka.

Prvi put je lopta otišla na prvu stativu i kako je niko nije dirnuo, završila je pored skamenjenog golmana Vulića. Koji je bio najbolji igrač 22. kola Mozzart Bet Super lige. A, onda nekoliko minuta kasnije lukavi Adžić je sa istog mesta zavrnuo loptu na drugu stativu i ponovo je zbunio čuvara mreže Spartaka, a lansirao buket radosti za fudbalere Čukaričkog.

Sasvim zasluženo, ofanzivac Brđana je direktno iz ćoška skočio do lovora i postao najbolji igrač 25. kola Mozzart Bet Super lige. Za majstorije protiv Plavih golubova dobio je „devetku“, jedinu u ovoj rundi, a bogami i vrlo retku ocenu kod izveštača Mozzart Sporta.

Jedino što je malo pokvarilo utisak Adžiću je bod koji je Spartak odneo sa Banovog brda (2:2), inače bi to bilo, za njega, savršeno popodne.

IZVOR: Mozzart Sport