Novosadska Vojvodina u okviru 25. kola Mozzart Bet Super lige Srbije gostuje u Beogradu gde će odmeriti snage sa ekipom IMT-a.

Šef stručnog štaba Božidar Bandović ističe da bi novi trijumf bio veoma značajan za ekipu u nastavku borbe za što bolji plasman:

’’Pobedom protiv Voždovca i sa tri boda koja smo osvojili želimo da nastavimo kontinuitet, novi trijumf bi nam bio veoma značajan. Mislim da je IMT ekipa koja igra otvoreno, opterećuje zadnju liniju, opasni su iz kontri, ali mi nećemo menjati naš stil. Protiv Voždovca ste videli fudbal kakav želim da igramo, imali smo statistiku od skoro 70% poseda lopte i 27 šuteva. To je teži način kada je protivnik u niskoj zoni, ali mi ćemo pokušati da igramo isto. Što se tiče tima, jedino je Guram i dalje povređen, ostali su svi na raspolaganju. Moj stručni štab i ja želimo da pružimo šansu i mladim igračima koji treba da pokažu da su budućnost ovog kluba. To nije lako kada uporedo želite i rezultat i zato mi je veoma drago zbog Lazara Jovanovića koji je dao gol koji je zaslužio svojim radom. Razmišljamo o rotaciji, videćemo sutra, posle poslednjeg treninga pa ćemo videti onda šta i kako.’’

Meč 25. kola između IMT-a i Vojvodine igra se u utorak 12. marta 2024. godine, sa početkom u 20:00 časova.

FOTO: FK Vojvodina