Ekipa TSC-a iz Bačke Topole u okviru 24. kola Mozzart Bet Super lige Srbije gostuje u Kruševcu gde će odmeriti snage sa ekipom Napretka.

Šef stručnog štaba Žarko Lazetić je oprezan, zbog kvaliteta rivala, ali veruje da će njegov tim biti na najvišem nivou i da će ostvariti dobar rezultat:

’’U odnosu na Napredak sa kojim smo odigrali nerešeno u decembru, vidi se veliki pomaku u njihovoj igri. Ni tada nismo uspeli da ih pobedimo, iako smo bili dosta bolji.  Jasno nam  je da su odlična  ekipa koju predvodi iskusni trener, koji zna šta hoće. Dobro su izgledali u poslednjim mečevim protiv Novog Pazara, Voždovca i Čukaričkog, disciplinovani su, a u ovom trenutku imaju verovatno najbolju tranziciju u našem prvenstvu. Imaju jasan stav šta žele da postignu i to uspevaju. Uigrali su se tokom priprema i svesni smo da nas čeka ozbiljna i zahtevna utakmica, na kojoj moramo biti vrlo oprezni i organizovani. Što se tiče kadrovske situacije, Stojić i Šoš se vraćaju, Vlalukin polako ulazi u ritam, a Đorđević se priključuje treninzima. Ćalušič je i dalje van stroja, a Antonić je dobio četvrti karton. Golman Ilić je na utakmici sa Zvezdom dobio jak udarac i pod znakom pitanja je hoće li se oporaviti do četvrtka, ali tu je Simić, kao i svi ostali igrači od kojih očekujem dobru reakciju u ovoj zahtevnoj utakmici i verujem da ćemo biti na najvišem nivou, jer želimo dobar rezultat.’’

Meč 24. kola između Napretka i TSC-a igra se u četvrtak 07. marta 2024. godine, sa početkom u 16:00 časova.

FOTO: FK TSC