Kruševački Napredak u okviru 24. kola Mozzart Bet Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Bačke Topole, ekipu TSC-a.

Pomoćnik u stručnom štabu Branko Savić zadovoljan je napretkom tima i atmosferom, zbog čega očekuje dobru partiju i pozitivan rezultat u predstojećem susretu:

’’Ekipa TSC je sigurno među tri najbolje ekipe u našoj ligi. Poseduje izuzetan kvalitet, veliki roster igrača i ima izgrađen mehanizam igre. Sjajno je vođena sa stručnim štabom koji je već dugo na okupu. Ima TSC moć i sposobnost da menja sistem iz utakmice u utakmice, a formaciju često menja i tokom utakmice. Da li igraju sa tri, ili četiri igrača u zadnjoj liniji, imaju veliku raznovrsnost, pogotovo u početku izgradnje akcije iz zadnje linije i samoj progresiji napada, tako da nas očekuje jako težak zadatak. Naš tim napreduje iz utakmice u utakmicu, odlično radi, atmosfera je dobra i to nam daje nadu i uverenje da možemo i sutra da pružimo dobru partiju i ostvarimo dobar rezultat. I jači smo u odnosu na prethodnu utakmicu, s obzirom da je Mršić sanirao povredu zbog koje na napustio teren na Banovom brdu, a vraćaju nam se posle suspenzije zbog kartona Zličić i Marinković, tako da nam to daje jednu širinu u rotaciji. Hteo bih da se zahvalim publici koja je bila na tribinama protiv Novog Pazara i napravila sjajnu atmosferu i ovom prilikom ih pozivam da i sutra dođu u još većem broju, da bodre momke i da svi zajedno dođemo do još bolje igre i dobrog rezultata.’’

Meč 24. kola između Napretka i TSC-a igra se u četvrtak 07. marta 2024. godine, sa početkom u 16:00 časova.

FOTO: FK Napredak