Ivanjički Javor Matis u okviru 24. kola Mozzart Bet Super lige Srbije gostuje u Beogradu gde će odmeriti snage sa ekipom IMT-a.

Šef stručnog štaba Radovan Ćurčić naglašava da je raspored težak i da će njegov tim odigrati nekoliko duela sa ekipama koje su direktni konkurenti za opstanak u elitnom rangu:

’’Idemo na noge protivniku za respekt. To je ekipa koju veoma cenimo i poštujemo, naši su rivali još iz druge lige. Znamo da se radi o dobroj ekipi, sa trenerom koji radi dobar posao i kojeg jako cenim. Igramo u specifičnim uslovima. Teren na Krovu za ekipe koje se ne prilagode brzo može biti veoma nezgodan. Pripremamo se kao i za svaku utakmicu, doduše specifičnu. Biće ovo duel sa direktnim konkurentom za opstanak u ligi i ne bih previše govorio o značaju utakmice po nas. Ima određenih kadrovskih problema, što nas prati od početka sezone. U problematičnom smo stanju kada je zdravstveni bilten u pitanju. Pokušavamo da osposobimo što više igrača za ovu utakmicu, ali i naredne tri, koje igramo u kratkom periodu. Veoma bitan period za nas, o čemu sam već pričao. Igramo tri utakmice protiv direktnih konkurenata i ovo je trenutak kada moramo biti pravi. Ne sumnjam da će igrači dati maksimum i da su motivisani.’’

Meč 24. kola između IMT-a i Javor Matisa igra se u četvrtak 07. marta 2024. godine, sa početkom u 14:00 časova.

FOTO: FK Javor Matis