Kragujevački Radnički 1923 u okviru 23. kola Mozzart Bet Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Beograda, ekipu IMT-a.

Pomoćnik u stručnom štabu Adnan Jahić ističe da ekipu neće uljuljkati serija odličnih rezultata, kao i da su ’’traktoristi’’ rival koji im ne leži ove sezone:

’’Uprkos seriji od tri uzastopne pobede mi ostajemo čvrsto na zemlji. Atmosfera je, kako u ekipi, tako i u samom klubu, na jednom zavidnom nivou. Želimo da nastavimo u istom ritmu, ne odustajući pritom od naših već poznatih principa igre, koji su nam i doneli dobre rezultate u dosadašnjem delu takmičenja. Imali smo nešto manje vremena za pripremu utakmice u odnosu na rivala, ali to svakako ne remeti naše pobedničke ambicije u predstojećem susretu. Tačno je da naš naredni rival, ekipa IMT-a, trenutno prolazi kroz rezultatsku krizu, ali sam isto tako mišljenja da nisu imali sportske sreće u određenim segmentima na prethodne tri utakmice, što ih je na kraju krajeva i koštalo poraza. Recimo, protiv TSC-a su pri rezultatu 0:0 promašili jedanaesterac, na utakmici sa Partizanom su takođe bili ravnopravan rival u pojedinim delovima meča, dok su u poslednjem duelu sa Radničkim iz Niša propustili da realizuju nekoliko izglednih prilika u drugom poluvremenu. Sigurno je da će biti izuzetno motivisani da upravo protiv nas stave tačku na ovaj krizni period. Sama činjenica da nas je IMT porazio u prethodnoj utakmici u prvenstvu, kao i da nam je naneo jedini poraz u pripremnom periodu, dovoljan su razlog za oprez pred sutrašnje odmeravanja snaga. Evidentno se radi o ekipi koja nam ne leži ove sezone, ali ukoliko mi budemo pravi sutra, onda ne sumnjam da će dobar rezultat izostati. Zahvalio bih se našim navijačima na pruženoj podršci u prethodnim utakmicama i ujedno ih pozvao da nas i u petak podrže u značajnom broju, bez obzira što je radni dan i što možda neće svi biti u mogućnosti da dođu na stadion.’’

Meč 23. kola između Radničkog 1923 i IMT-a igra se u petak 01. marta 2024. godine, sa početkom u 14:00 časova.

FOTO: FK Radnički 1923