Niški Radnički u okviru 34. kola Mozzart Bet Super lige Srbije gostuje u Kruševcu gde će odmeriti snage sa ekipom Napretka.

Šef stručnog štaba gostujućeg tima Dragan Šarac naglašava važnost svakog osvojenog boda u borbi za opstanak u elitnom rangu:

’’Svesni smo činjenice da smo puno toga propustili od početka drugog dela prvenstva i ne bežimo od toga. Napredak je dobra ekipa, koja je svoj kvalitet pokazala i na utakmici sa Crvenom zvezdom u Kupu Srbije gde su eliminisani tek nakon penala. Za nas je sada svaki osvojeni bod ogroman i veoma bitan, pa idemo u Kruševac da odigramo kvalitetno. Što se tiče igrača koji ne mogu da nastupe zbog povrede, trojici još ranije povređenih Saviću, Gakuu i Freju, pridružio se i Andrija Stojanović koji je juče napustio trening zbog bolova. Lekarski tim pokušaće da ga oporavi za ovaj meč, ali i njegov nastup je veoma neizvestan. Imamo problem u zadnjoj liniji tima zbog ovih povreda, ali svi koji budu izašli na teren moraće da odigraju tako da se ne oseti odsustvo bilo kog igrača. Golman Rosić je suspendovan zbog crvenog kartona, pa će u startnoj postavi biti mladi Dimitrije Stevanović.’’

Meč 34. kola Mozzart Bet Super lige Srbije između Napretka i Radničkog igra se u utorak 09. maja 2023. godine, sa početkom u 18:15 časova.

FOTO: FK Radnički Niš