Ekipa Novog Pazar iz istoimenog grada u okviru 34. kola Mozzart Bet Super lige Srbije gostuje u Beogradu gde će odmeriti snage sa ekipom Partizana.

Šef stručnog štaba gostujućeg tima Davor Berber ističe da su crno-beli izašli iz rezultatske krize, ali je i pored toga optimista:

’’Nećemo se predati, već ćemo proveriti granice maksimuma. Videćemo kakva je situacija i koliko se na neke može računati u narednom prvenstvu. To je prevashodni cilj, kao i da se ne brukamo, iako nas stvarno čekaju snažni rivali. Što se Partizana tiče, izašao je iz duge rezultatske krize. Ne bih voleo da i protiv nas nastave da igraju dobro. Glavni aduti crno-belih, da ih sada ne izdvajam, dolaze do izražaja. Vratili su se u pređašnji ritam i formu. Ne smemo da im dozvolimo da igraju. Verujem da neće da dođu do izražaja koliko na prethodnim utakmicama. Probaćemo da pružimo adekvatan otpor. Ako uzmemo bod, bilo bi odlično, a još ako možemo pobedimo. To je devedeset minuta, nikad se ne zna šta može da se desi.’’

Meč 34. kola Mozzart Bet Super lige Srbije između Partizana i Novog Pazara igra se u ponedeljak 08. maja 2023. godine, sa početkom u 20:00 časova.

FOTO: FK Novi Pazar