Ekipa TSC-a iz Bačke Topole u okviru 34. kola Mozzart Bet Super lige Srbije gostuje u Kragujevcu gde će odmeriti snage sa ekipom Radničkog 1923.

Šef stručnog štaba gostujućeg tima Žarko Lazetić ističe da je dobra stvar što su se izborili za poziciju da od njih sve zavisi i da su blizu ostvarenja zacrtanog cilja:

’’Prvi bih želeo svima u klubu, igračima, upravi, kao i navijačima, da čestitam što smo definitivno za sledeću sezonu izborili plasman u Evropu. Mislim da je to ogromna stvar da TSC drugi put u svojoj istoriji igra neko od evropskih takmičenja. To je veliki uspeh i možda tome u prethodnom periodu nismo posvetili dovoljno pažnje, jer su igrači svojim rezultatima na terenu pokazali kako su nam svima porasle ambicije i standardi, te se ovaj uspeh možda olako shvata. Međutim, klub kao što je TSC mora da ima taj kontinuitet u uspesima i igri u Evropi, a nadam se da ćemo tako nastaviti i u budućnosti. I prošli put kada smo se susretali rekao sam mnogo lepih stvari o Radničkom iz Kragujevca i drago mi je da su ušli u plej-of. Oni su jako kvalitetan tim, videli smo da Vojvodina nije uspela da ih pobedi, da su postigli uspeh u Novom Pazaru, tako da nas sigurno čeka meč kao da je novo finale. A takva će biti svaka utakmica do kraja sezone. Sledeće dve utakmice su protiv ekipa koje jako simpatišem, koje vode treneri koji forsiraju otvoreni stil fudbala, te su uspeli da sa ograničenim budžetima dođu do zapaženih rezultata i pokažu dopadljivu igru. Ipak, naši momci iz TSC-a igraju dobro od početka sezone i ništa nećemo menjati u našem pristupu. Dobro je da sve držimo u našim rukama, čeka nas veliki posao, za ovo smo trenirali i želeli smo da dođemo u ovu poziciju na kojoj smo sada i učinićemo sve što je u našoj moći da istrajemo u našem cilju koji smo sebi postavili.’’

Meč 34. kola Mozzart Bet Super lige Srbije između Radničkog 1923 i TSC-a igra se u ponedeljak 08. maja 2023. godine, sa početkom u 16:00 časova.

FOTO: FK TSC