Fudbaleri Novog Pazara okupili su se juče na startu zimskih priprema, a nakon sastanka sa novim stručnim tabom odradili su i prvi trening.

Jučerašnjim okupljanjem na CaizCoin Areni fudbaleri i stručni štab FK Novi Pazar započeli su pripreme za nastavak sezone u Super ligi Srbije. Nakon sjajne polusezone Novi Pazar je trenutno na 6. mestu na tabeli, a do kraja sezone cilj je istorijski plasman u Evropu. Ova generacija fudbalera ima šansu da se zlatnim slovima upiše u istoriju FK Novi Pazar. Prvoj prozivci šefa stručnog štaba Aleksandra Stankovića odazvali su se gotovo svi igrači koji su nosili plavo-beli dres i u jesenjem delu sezone.


Šef stručnog štaba Aleksandar Stanković poželeo je igračima uspeh u nastavku sezone i upoznao ih sa planom rada i priprema:

"Želim prvo da vam čestitam na sjajnoj polusezoni, dokazali ste koliko vredite. Skrenuli ste pažnju na sebe. Hoću da nastavite u istom ritmu i da se svi podredite zajedničkom cilju, a to je plasman u Evropu. U svoje ime mogu da vam obećam maksimalan rad i trud, a to isto očekujem od vas. "

Plavi su odmah posle sastanka istrčali na teren Atletskog stadiona gde su obavili i prvi trening.


Početak prolećnog dela šampionata zakazan je za prvi februarski vikend kada će biti odigrani mečevi 20. kola Mozzart Bet Super lige Srbije.

FOTO: FK Novi Pazar