Ekipa TSC-a iz Bačke Topole u okviru 17. kola Mozzart Bet Super lige Srbije gostuje u Ivanjici gde će odmeriti snage sa ekipom Javor Matisa.

Šef stručnog štaba gostujućeg tima Žarko Lazetić ističe da očekuje teško gostovanje i da je važno imati odgovor na stil igre rivala:

’’Čeka nas još jedno gostovanje, poslednje u ovom delu sezone, i to jedno od težih zbog ambijenta i stadiona. Javor je prava domaćinska ekipa, pokazali su zube protiv Partizana i došli do boda, a to će im sigurno biti satisfakcija i za ovu utakmicu. Najvažnije na predstojećoj utakmici će biti naše snalaženje pod pritiskom i sa drugom loptom. Neće tu biti neke tečne igre, i biće važno ko će uzimati  velike druge lopte i šta će se nakon toga dešavati. Moraćemo adekvatno da odgovorimo na njihov stil. U normalnim okolnostima, na prethodnom meču odigranom na našem stadionu, probali smo da neutrališemo ono po čemu su poznati strpljivom igrom, kvalitetnim pasom i kontrolom. Na drugačijem terenu će nam to biti teže, tako da ćemo morati više da se koncentrišemo na duel igru, i da nakon toga sa loptom više napadamo prostor i budemo direktniji nego inače.’’

Meč 17. kola Mozzart Bet Super lige Srbije između Javor Matisa i TSC-a igra se u subotu 29. oktobra 2022. godine, sa početkom u 14:00 časova.

FOTO: FK TSC