Lazarevačka Kolubara u okviru 16. kola Mozzart Bet Super lige Srbije gostuje u Kragujevcu gde će odmeriti snage sa ekipom Radničkog 1923.

Novi šef stručnog štaba gostujućeg tima Veroljub Dukanac optimista je pred ovo gostovanje i ističe da je to prilika da se ekipa izdigne i odigra dobru utakmicu:

’’Kroz život sam uvek išao hrabro, šta god da sam radio, i hoću to da prenesem na ove mlade momke. Siguran sam da ćemo skupo prodati kožu u Kragujevcu, protiv jednog tima koji je u obrnutoj situaciji u odnosu na nas. Oni su slabije počeli sezonu i napravili uzlet sa tri pobede u prethodna četiri kola i uz tesan poraz u duelu sa Crvenom zvezdom, dok smo mi dobro započeli sezonu i potom imali pad. Sa tim elanom čekaju nas, ali to je uvek mač sa dve oštrice, pokušaćemo to da iskoristimo. Ne želim sada da pričam ko sve nedostaje, to nije toliko bitno, koliko je bitno da se ekipa podigne. Siguran sam u kvalitet svih igrača koji će dobiti šansu.’’

Meč 16. kola Mozzart Bet Super lige Srbije između Radničkog 1923 i Kolubare igra se u nedelju 23. oktobra 2022. godine, sa početkom u 14:00 časova.

FOTO: FK Kolubara